فرمانده سپاه رفسنجان خبر داد؛

ساماندهی بیش از ۲۲۱ گروه جهادی جغرافیا محور و محله محور

سرهنگ «پساوند» از تشکیل و ساماندهی بیش از ۲۲۱ گروه جهادی جغرافیا محور و محله محور خبر داد و گفت: این گروه‌های جهادی در سامانه اطلس جهادی کشور به ثبت رسیده‌اند.
کد خبر: ۶۶۵۶۰۲
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۷ - 06May 2024

ساماندهی بیش از ۲۲۱ گروه جهادی جغرافیا محور و محله محور

به گزارش دفاع‌پرس از کرمان، سرهنگ «محمد پساوند» فرمانده سپاه رفسنجان ظهر امروز در جمع خبرنگاران به تشریح اقدامات انجام شده توسط بسیج سازندگی شهرستان رفسنجان پرداخت و اظهار داشت: از سال گذشته اجرای اردوی جهادی خدمات‌رسانی شامل امدادرسانی به سیل زدگان شهرستان رفسنجان، ساخت منزل محرومان، بهداشت و درمان به تعداد ۱۲ هزار و ۷۳۰ نفر روز انجام شده است.

وی افزود: سه باب منزل مسکونی محرومان توسط گروه های جهادی ناحیه احداث شده و بیش از ۱۲۵ سری کامل جهیزیه و وسایل زندگی بین نیازمندان با همکاری شورای شهر رفسنجان و گروه های جهادی حوزه‌های مقاومت بسیج توزیع شده است.

پساوند گفت: تعداد ۵۷۰ بسته لوازم التحریر با همکاری گروه‌های جهادی بسیج دانش آموزی نیز به دانش‌آموزان کم برخوردار اهدا شده است.

فرمانده سپاه رفسنجان از تشکیل و ساماندهی بیش از ۲۲۱ گروه جهادی جغرافیا محور و محله محور خبر داد و گفت: این گروه‌های جهادی در سامانه اطلس جهادی کشور به ثبت رسیده‌اند.

به گفته فرمانده سپاه شهرستان تشکیل مجمع جهادگران رفسنجان در جهت ساماندهی فعالیت گروه‌های جهادی، تهیه و توزیع بیش از ۱۲ هزار و ۶۰۰ بسته حمایتی معیشتی برای نیازمندان به ارزش بیش از هشت میلیارد تومان، اجرای طرح ویزیت رایگان شامل ارائه خدمات پزشکی و دامپزشکی و ... توسط گروه‌های جهادی بهداشتی و درمانی، بهسازی و تکمیل بیش از ۱۸ واحد مسکونی محرومان(ساخت سرویس بهداشتی، حصار چینی و بازسازی منزل مسکونی)، لایروبی و بهسازی دو رشته قنات، کمک به آزادی بیش از ۱۰ زندانی جرائم غیرعمد با همکاری گروه‌های جهادی به ارزش بیش از ۱۳۰ میلیون تومان از دیگر اقدامات بسیج سازندگی رفسنجان است. 

وی تصریح کرد: ایجاد خطوط انتقال آب شهرستان به طول ۶۶ کیلومتر، ایجاد خطوط توزیع به طول ۱۴۷ کیلومتر در ۶۱ روستای شهرستان برای مقابله با کم آبی، ساخت سه باب مخزن و در حال ساخت بودن سه باب مخزن ذخیره آب به متراژ ۷۵۰۰ مترمکعب، حفر دو حلقه چاه آب آشامیدنی در روستاهای شهرستان، ساخت ۳۱ حوضچه‌ انتقال آب از مخازن در شهرستان و نصب ۱۳۰۰ انشعاب آب روستایی از اقدامات بسیج سازندگی در حوزه آبرسانی است.

پساوند درباره صندوق‌های قرض الحسنه مردم‌یار بیان کرد:  تعداد ۷۶ صندوق با تعداد اعضای بیش از ۱۷ هزار نفر تاکنون ۱۱۲ هزار و ۷۵۶ مورد وام پرداختی داشته‌اند، کل موجودی صندوق‌ها با احتساب وام‌های پرداخت شده بیش از ۱۵میلیارد تومان است.

وی اضافه کرد: راه‌اندازی چهار تعاونی در عرصه گیاهان دارویی و تعاونی بسته‌بندی توسط صندوق‌های قرض‌الحسنه از دیگر اقدامات در این حوزه است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه رفسنجان از ارائه خدمات مشاوره‌ای کشاورزی و اشتغال‌زایی به ۷۶ نفر خبرداد و افزود: برگزاری کلاس‌های آموزشی و فنی حرفه‌ای برای ۴۶ نفر، برگزاری نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی و صندوق‌های قرض الحسنه، اجرای طرح بسیج همگام با کشاورز توسط بسیج مهندسین کشاورزی در جهت ارائه مشاوره به کشاورزان شهرستان رفسنجان و معرفی تعداد ۸۰ نفر متقاضی دریافت تسهیلات اشتغالزایی به مبلغ ۹ میلیارد تومان از دیگر خدمات بسیج سازندگی رفسنجان است.

انتهای پیام/

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار