رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا خبر داد؛

تربیت 53 هزار حافظ قرآن در نیروی انتظامی

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: در اجرای منویات رهبر معظم انقلاب، تاکنون 53 هزار حافظ قرآن در نیروی انتظامی تربیت شده‌اند.
کد خبر: ۲۲۲۳۴۷
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱ - 18January 2017
تربیت 53 هزار حافظ قرآن در ناجا

به گزارش دفاع پرس از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام ابوتراب بهرامی، سه‌شنبه شب در حاشیه برگزاری نشست بصیرت افزایی خانواده‌ها و کارکنان انتظامی شهرستان درمیان و هنگ مرزی گزیک خراسان جنوبی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مهمترین برنامه سازمان نهضت ملی حفظ قرآن، تربیت 10 میلیون حافظ در کشور است.

وی گفت: همه نسبت به قرآن وظایفی دارند، آموختن، آموزش دادن، حفظ، تدبر، فهم و عمل به قرآن بخشی از وظایف مردم در برابر قرآن است.
 
وی بیان کرد: جلسات آشنایی با مفاهیم قرآنی، مسابقات تفسیری و مفاهیم در نیروی انتظامی برگزار می‌شود و این نیرو در ترویج قرآن به عنوان سازمان برتر معرفی شده است.
 
وی با بیان اینکه محور فعالیت‌های فرهنگی این نهاد قرآنی و ترویج و عمل به قرآن است، سازمان عقیدتی سیاسی ناجا را یک نهاد فرهنگی دانست که ترویج دین، معنویت و اخلاق در مجموعه ناجا را به عهده دارد.
 
وی تشکیل کلاس‌های آموزش قرآن در مراکز آموزشی، دانشگاه علوم انتظامی و استان‌ها، اقامه نماز جماعت، اعزام مبلغ به استان‌ها، مسابقه کتابخوانی در زمینه معنویت و دینداری را از دیگر برنامه های سازمان عقیدتی سیاسی ناجا ذکر کرد.
 
حجت‌الاسلام بهرامی با اشاره به ماموریت‌های نیروی انتظامی برای تامین و توسعه نظم و امنیت، گفت: حرکت در مسیر قرآن و عمل به بیانات رهبری و دستور این کتاب آسمانی در روند ماموریت‌های ناجا موفقیت حاصل می‌کند.
 
وی بیان کرد: با توجه به درصد بودجه، اعزام مبلغ به مناطق مرزی در برنامه است و ستادهای مرزبانی به گونه‌ای برنامه ریزی کنند که روحانیان اعزامی مراکز بیشتری را پوشش دهند.
 
وی یادآور شد: در صورت معرفی مبلغ دینی از حوزه علمیه قم تلاش خواهیم کرد بر اساس اولویت به مراکز مرزبانی اعزام کنیم.
 
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا همچنین در نشست یاد شده گفت: شبکه ‌های اجتماعی تهدیدی برای فرهنگ دینی است، ناهنجاری‌ها و ایجاد تزلزل در روابط خانوادگی بزرگترین تهدید برای باورهای دینی و فرهنگ جامعه اسلامی ایران است.

حجت‌الاسلام ابوتراب بهرامی افزود: در واقع برنامه‌ریزی جهان غرب برای هویت زدایی، دین زدایی، خانواده ستیزی و خانواده گریزی است و بر اساس این محورها فیلم و برنامه تولید می‌کنند.

وی با تاکید به اینکه سبک زندگی دینی و قرآنی باشد، اظهار کرد: دشمنان با راه اندازی شبکه‌های ماهواره‌ای و اینترنتی می‌خواهند فرهنگ دینی و اسلامی را از بین ببرند.
 
وی اضافه کرد: تاخیر در ازدواج و فرزند آوری کم یکی از نشانه های غیردینی بودن سبک زندگی است.
 
وی با بیان اینکه اسلام برای خانواده جایگاه مقدسی قایل است، ادامه داد: در قران از ازدواج به عنوان پیمان محکمی یاد شده است.
وی بیان کرد: متاسفانه در برخی استانها جشن طلاق گرفته می شود که از نشانه های زندگی غربی است، در حالیکه طلاق منفورترین حلال ها نزد خداوند متعال است.
 
حجت‌الاسلام بهرامی افزود: فلسفه ازدواج و تشکیل خانواده برای سکوت و آرامش است، حراست از ازدواج امری مهم و ضروری خواهد بود.
وی محبت و مودت، همدلی، امانت داری، وفاداری، رعایت حریم با نامحرم، پوشیدگی بدن، آشکار نکردن زینت توسط زنان، آراستگی و خودنمایی برای همدیگر را از عوامل استحکام خانواده ها ذکر کرد.
 
وی اسلام را در صدر نعمت‌های خداوند دانست و گفت: قرآن سند دست نخورده آسمانی است و مایه حیات تمام مسلمانان است.
وی از کارکنان انتظامی خواست با همراه بردن فرزندان خود به مساجد آنان را از سن کودکی با فرهنگی دینی و قرآنی آشنا کنند.
این مسئول یادآور شد: در مجموعه نیروی انتظامی در دورترین یگان ها حتی در نقطه صفر مرزی جلسات قرآن و نشست‌های بصیرت دینی و مذهبی برگزار می‌شود.
 
وی بیان کرد: امسال در سازمان عقیدتی سیاسی ناجا 100 دستگاه خودرو تهیه شد که یک سوم آن به مجموعه مرزبانی اختصاص یافته است.

اسدیه مرکز شهرستان 57 هزار نفری درمیان در 105کیلومتری شرق بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد.این شهر ستان 70کیلومتر مرز با افغانستان دارد.

انتهای پیام/ 151
نظر شما
پربیننده ها