در جلسه مشترک مجلس و دولت؛

رئیس‌جمهور: شهید مدرس بر سر منافع مردم فریاد انقلابی می‌زد/ حسرت ایجاد اختلاف بین مجلس و دولت را به دل عده‌ای می‌گذاریم/ تسهیل معیشت مردم اولویت جدی دولت و مجلس است

رئیس‌جمهور گفت: شهید مدرس اخلاص عمل داشت و بر سر تبهکاران و ظالمان برای منافع مردم، فریاد انقلابی زد.
کد خبر: ۶۳۵۵۷۸
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴ - 05December 2023

شهید مدرس بر سر منافع مردم فریاد انقلابی می‌زد/ حسرت ایجاد اختلاف بین مجلس و دولت را به دل عده‌ای می‌گذاریمبه گزارش گروه اخبار داخلی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید ابراهیم رئیسی» رئیس‌جمهور کشورمان امروز (سه‌شنبه) در نشست مشترک دولت و مجلس که به مناسبت هفته مجلس و در صحن مجلس برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مدرس، اظهار داشت: به روح بلند این شهید بزرگوار درود می‌فرستیم و همواره سلوک عارفانه و مردم‌داری او را به عنوان یک سیره، نمونه و الگو برای خود می‌دانیم.

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه شهید مدرس را خداوند بزرگ کرد، افزود: شهید مدرس اخلاص عمل داشت و بر سر تبهکاران و ظالمان برای منافع مردم، فریاد انقلابی زد.

رئیس‌جمهوری با اشاره به رمز بقای یاد و خاطره شهید مدرس تصریح کرد: این شهید بزرگوار، همواره به خدا می‌اندیشید و در مسیر آن، گام برمی‌داشت؛ ابزار تبلیغاتی و رسانه‌ای ممکن است روزی جایگاه فردی را بالا برده یا سبب افول آن جایگاه شود، اما شهید مدرس فردی بود که با رفتار و کردار خود، ماندگار شد.

حجت‌الاسلام رئیسی با بیان اینکه مجلس نشانه جمهوریت نظام است و امیدواریم این مهم، روز به روز ارتقا یابد اظهار کرد: امیدواریم مسائل و قوانین مورد نظر مردم در مجلس شورای اسلامی تصویب شوند. وی با اشاره به اهمیت تبادل نظر میان مجلس و دولت، افزود: این مسئله اهمیت زیادی دارد چراکه همه در یک کشتی نشسته‌ایم؛ اگر موفقیتی باشد برای همه ما است و اگر کاستی و مشکلی باشد هم برای همه است.

وی اضافه کرد: باید در راستای کاهش مشکلات و رفع نیاز‌های مردم تلاش کنیم؛ باید هزینه‌ها، درآمد‌ها و نیاز‌ها را واقعی مد نظر قرار دهیم. رئیس‌جمهور با بیان اینکه در نظام ولایت فقیه بن‌بستی وجود ندارد، اظهار کرد: باید در انجام کارها، اولویت‌گذاری کنیم و مجلس هم باید اولویت‌ها را مدنظر قرار دهد.

رئیس‌ جمهوری گفت: مطابق قانون، زمانی که تشخیص دولت بر انجام سریع موضوعی است، به صورت فوریت‌دار در مجلس دنبال شود؛ ما در دولت معتقدیم که اگر چاله و مشکلی در کشور وجود دارد، باید آن را چاره کنیم؛ حتی اگر رفع آن مشکل زمان‌بر است، مردم باید بدانند که ما اراده کردیم که آن مشکل را حل کنیم.

حجت‌الاسلام رئیسی گفت: ما باید مسائل را بشناسیم و نباید از کنار آن‌ها عبور کنیم؛ ما نهضت به اتمام رساندن پروژه‌های نیمه تمام را در دولت ایجاد کردیم و پیگیر تکمیل کار‌های نیمه‌تمام هستیم؛ باید کارگاه‌های تعطیل و نیمه فعال را فعال کنیم. رئیس‌جمهور تصریح کرد: ما یک نظام پرداخت در کشور داریم و همه اقشار باید مد نظر قرار بگیرند، اما مجلس و دولت باید یک نظام عادلانه پرداخت را دنبال کنند تا شأن اقشار مختلف جامعه از جمله معلمان و اعضای هیأت علمی مورد توجه قرار بگیرد.

وی بیان کرد: ما می‌دانیم که کارکنان دولت به دنبال نظام عادلانه پرداخت هستند، اما باید در نظر بگیریم که جمعیت کشور، ۸۵ میلیون نفر است و ما مسؤول همه مردم هستیم و نظام عادلانه پرداخت با نگاه به داشته‌های کشور و با کمک مجلس، باید محقق شود. رئیسی تاکید کرد: تلاش همه ما باید آن باشد که کسری بودجه نداشته باشیم چرا که باعث تورم می‌شود و مقام معظم رهبری هم فرمودند که کسری بودجه، ریشه بسیاری از مشکلات و مصائب است.

رئیس‌ جمهوری ادامه داد: عده‌ای این موضوع را دنبال می‌کنند که چالش و اختلافی بین مجلس و دولت ایجاد شود تا بگویند این‌ها هم با همدیگر اختلاف دارند؛ تاکید می‌کنم که ضمن حفظ جایگاه خود، ما حسرت ایجاد اختلاف بین مجلس و دولت و سایر دستگاه‌ها را به دل آن‌ها خواهیم گذاشت.

وی اضافه کرد: ما مصمم هستیم که کار مردم عقب نیفتد و مشکلات ملت را حل کنیم؛ نشست‌های مشترک می‌گذاریم و نقطه نظرات خود را مطرح می‌کنیم؛ قطار پیشرفت کشور به سرعت در حال طی‌شدن است.

رئیس‌ جمهوری در ادامه با اشاره به الزامات کار اجرایی گفت: باید برای مجری زمان اجرا را در نظر گرفت؛ پس هم باید قانون درست مصوب شود و هم زمان اجرا باید مورد توجه باشد. رئیسی تاکید کرد: الگوی مناسب ارتباط بین مجلس و دولت آن است که با همدیگر در تعامل باشند؛ البته نقد مصلحانه حتماً می‌تواند منجر به اصلاح امور شود و نقد منصفانه را باید بپذیریم و حتماً تأثیرگذار است.

وی تاکید کرد: ما مهار تورم را از طریق رشد تولید می‌بینیم و توجه به تولید، مورد تاکید دولت بوده و است. برخی از مباحث اقتصادی باید در جلسات کمیسیون‌های تخصصی یا جلسات غیر علنی مجلس مطرح شود تا تأثیر تورمی بر جامعه نداشته باشد؛ البته باید به اطلاع مردم گذاشته شود. رئیس‌جمهور گفت: ابراز نظر آزاد است، اما اداره کشور باید بر اساس سیاست‌های کلی نظام و قانون باشد.

حجت‌الاسلام رئیسی تاکید کرد: دولت و وزارت کشور، مجری انتخابات هستند و ناظر انتخابات، شورای نگهبان است. هیأت‌های اجرایی و سپس هیأت‌های نظارت، صلاحیت داوطلبان انتخابات را بررسی می‌کنند. فرمانداران و استانداران دخالتی در بررسی صلاحیت‌ها ندارند و هیأت‌های اجرایی در قالب قانون کار خود را انجام می‌دهند. رئیس‌جمهور تصریح کرد: توجه به معیشت مردم، اولویت دولت است و امیدواریم که زندگی بر مردم، آسان‌تر شود و ان‌شاءالله تأثیر آن را روی سفره مردم شاهد باشیم.

انتهای پیام/۳۷۱

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار