حجت‌الاسلام رئیسی:

باید خسارت توقیف نفتکش «آدریان دریا» به ایران پرداخت شود

رئیس قوه قضائیه با اشاره به آزادی نفتکش «آدریان دریا» (گریس 1) با حکم دیوان عالی جبل‌الطارق، بر ضرورت پیگیری‌های حقوقی برای دریافت خسارت از توقیف‌کنندگان این نفت‌کش تأکید کرد.
کد خبر: ۳۵۸۵۸۴
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۲ - 19August 2019

آزادی نفتکش حامل نفت ایران کافی نیست، باید خسارت پرداخت شودبه گزارش گروه اجتماعی دفاع‌پرس، حجت‌الاسلام «سید ابراهیم رئیسی» رئیس قوه قضائیه در جلسه شورای عالی قضایی با تبریک فرا رسیدن عید سعید غدیر خم، اظهار داشت: خداوند با اعطای ولایت امیرالمومنین (ع) و فرزندان بزرگوار ایشان بر بشریت منت نهاد و ولایت عطیه‌ای الهی برای همه بندگان و عوالم هستی است.

وی با بیان اینکه امروز خدا را شاکریم که جلوه ولایت را در نظام مقدس جمهوری اسلامی داریم، ولایت فقیه و حاکمیت فقه و آموزه‌های دین را از برکات غدیر دانست و ادامه داد: در این جلوه، آنچه از خوبی‌ها و برکات می‌بینیم ناشی از برکات ولایت است؛ لذا با همه عربده‌کشی‌ها و ظلم و تعدی دشمنان، تمام ترفندها، مکر‌ها و حیله‌هایشان نقش بر آب است؛ چون این نظام، جلوه ولایت علوی است. اگر امروز نهیب ولی فقیه عادل در رأس نظام اسلامی و اقتدار جمهوری اسلامی، دشمن را مستأصل کرده است، همگی از برکات ولایت علوی در نظام است که باید شکرگزار آن باشیم و شکرگزاری نیز تنها در گرو ولایت‌پذیری است.

وی رفع توقیف نفتکش «آدریان دریا» (گریس 1) با حکم دیوان عالی جبل الطارق را نمونه‌ای از شکست دشمن در روز‌های اخیر دانست و تأکید کرد: این میزان از توقیف صرفاً با آزادسازی جبران نمی‌شود، بلکه باید با پیگیری‌های حقوقی، خسارت دریافت شود تا درس عبرتی باشد برای همه آن‌ها که بر خلاف موازین بین المللی اقدام می‌کنند.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه اولین رکن ولایت علوی برای ما اجرای عدالت است، وضع قانون عادلانه، اجرای بدون تبعیض قانون و صدور حکم عادلانه را از مصادیق اجرای عدالت در سه قوه دانست و گفت: امروز مهم‌ترین پیام غدیر، اجرای عدالت در پرتو آموزه‌های دین و شریعت است و ما تردید نداریم که مردان و زنان صالح در جای جای این کشور با تمسک به قوانین اسلامی و اراده‌های پولادین، همواره مصمم به اجرای عدالت هستند.

حجت‌الاسلام رئیسی خاطرنشان کرد: اجرای عدالت باید به گونه‌ای باشد که مردم آن را احساس کنند. اینکه برخی می‌گویند به هر حال یک طرف از اجرای عدالت قضایی، ناراضی خواهد بود، حرف کامل و دقیقی نیست؛ زیرا عدالت، امری فطری است و کسانی هم که به ظاهر از یک حکم ناراضی باشند، در خلوت خود از اجرای عدالت احساس رضایت می‌کنند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه امروز برای ما مهمترین آموزه غدیر، اجرای عدالت است، به عزم دستگاه قضایی برای برخورد با همه مظاهر فساد و تبعیض اشاره و تصریح کرد: مصمم هستیم که با همه افراد حتی یقه‌سفید‌ها که فکر می‌کنند خط قرمز هستند و می‌توانند قانون را با استفاده از روابط و نفوذ خود دور بزنند، برخورد کنیم. ما در برخورد با مفاسد، هیچ خط قرمزی جز اجرای قانون نمی‌شناسیم.

وی گفت: همکاران بنده در دستگاه قضایی و همه مجریان قانون بدانند که اجرای عدالت، رضای خدا و مردم را در پی خواهد داشت و ناراضی بودن عده‌ای قلیل، به هیچ عنوان تعیین‌کننده و اثربخش نیست.

انتهای پیام/ 241

نظر شما
پربیننده ها